ONZE THERAPEUTEN

hasan fysioHasan Tonyali

Algemeen Fysiotherapeut

Tel. 06 - 811 413 24
E-mail: hasan@medi-fit.nl

"Mijn naam is Hasan Tonyali en ik woon in Veendam. Sinds januari ben ik werkzaam bij Medi-Fit als Fysiotherapeut. Misschien dat jullie mij inmiddels al hebben zien rondlopen, maar via deze weg wil ik mijzelf graag aan jullie voorstellen. 

Met veel enthousiasme begin ik aan mijn nieuwe functie als Fysiotherapeut bij Medi-Fit en wil ik jullie graag de juiste begeleiding bieden. Dit doe ik door diverse therapieën te bieden, aangepast op wat de patiënt op dat moment nodig heeft. Dit zijn onder andere therapieën zoals de Mulligan Concept en de Hold Relax methode. Daarnaast biedt ik ook oefentherapie vanuit mijn achtergrond als gediplomeerd fitnessinstructeur. In de behandelingen die ik bied staat diversiteit centraal. 

Een aantal jaren terug ben ik ook werkzaam geweest bij Medi-Fit. Momenteel ben ik hiernaast nog werkzaam als Fysiotherapeut bij Meander en heb ik voorheen diverse ervaringen opgedaan zowel in Nederland als in het buitenland. Ik heb onder andere in Zuid-Afrika gewerkt met kinderen in de sloppenwijken. 

Ik zou graag met jullie willen kennismaken om te kijken wat ik voor jullie kan betekenen. Kom gerust eens langs en maak kennis met mij of een van mijn collega’s! "

 

therapeut1Renger van Dijk

Algemeen Fysiotherapeut, Actieve Revalidatie Wervelkolom (IAS), Arbeidsfysiotherapeut, Sportfysiotherapeut i.o.

Tel. 06 - 425 600 33
E-mail: renger@medi-fit.nl

"Na de middelbare school ben ik gaan studeren aan het Cios in Heerenveen, in 1995 ben ik afgestudeerd met als hoofdvak sportschoolhouder. In 1999 ben ik begonnen aan de studie fysiotherapie, omdat ik nog meer van het menselijk lichaam wilde weten, om zodoende mensen nog beter te kunnen begeleiden in de sportschool of na een blessure. In 2003 heb ik mijn studie fysiotherapie succesvol afgerond aan de Hanze Hogeschool in Groningen.

Vanaf 2008 werk ik in Oxygym als sportinstructeur en als fysiotherapeut voor Medi-Fit Fysiotherapie. In de tussentijd ben ik opgeleid tot revalidatie trainer aan het IAS, heb ik de opleiding tot arbeidsfysiotherapeut afgerond en heb ik de cursus voor Dorn therapie gedaan.

Op dit moment ben ik bezig met de opleiding tot Master sportfysiotherapeut. Bewegen is mijn passie en ik wil graag iedereen helpen zo gezond en goed mogelijk te bewegen/leven. Of dit nu in de sport is of in het dagelijkse leven."

 

therapeut3Jacobien Altena - Wubs

Algemeen Fysiotherapeut, Actieve Revalidatie Wervelkolom (IAS), Kinderfysiotherapeut, Visceraal therapeut i.o. 

Tel. 06 - 245 561 83 (op dit moment niet bereikbaar ivm zwangerschapsverlof) 
E-mail: jacobien@medi-fit.nl

"Sinds 2007 werk ik als fysiotherapeut bij Medi-Fit Veendam. Naast de behandelmethodes van een algemeen fysiotherapeut, maak ik gebruik van technieken uit de viscerale therapie (Barral Instituut). Oefentherapie en trainingen geef ik volgens de IAS methode.

En sinds juli 2015 ben ik afgestudeerd Master Kinderfysiotherapeut (MPPT Breda). En in 2018 heb ik de cursus ‘Viscerale Mobilisaties voor kinderen‘ gevolgd, als onderdeel van de opleiding Visceraal Therapie. (Meer info op: https://www.upledger.nl/wat-viscerale-therapie) In de praktijk zie ik de meest uiteenlopende klachten bij zowel kinderen als volwassenen, dit is steeds weer een uitdaging om aan te gaan!"