ONZE THERAPEUTEN

therapeut1Renger van Dijk

Algemeen Fysiotherapeut, Actieve Revalidatie Wervelkolom (IAS), Arbeidsfysiotherapeut, Sportfysiotherapeut i.o.

Tel. 06 - 42 56 00 33
E-mail: renger@medi-fit.nl

"Na de middelbare school ben ik gaan studeren aan het Cios in Heerenveen, in 1995 ben ik afgestudeerd met als hoofdvak sportschoolhouder. In 1999 ben ik begonnen aan de studie fysiotherapie, omdat ik nog meer van het menselijk lichaam wilde weten, om zodoende mensen nog beter te kunnen begeleiden in de sportschool of na een blessure. In 2003 heb ik mijn studie fysiotherapie succesvol afgerond aan de Hanze Hogeschool in Groningen.

Vanaf 2008 werk ik in Oxygym als sportinstructeur en als fysiotherapeut voor Medi-Fit Fysiotherapie. In de tussentijd ben ik opgeleid tot revalidatie trainer aan het IAS, heb ik de opleiding tot arbeidsfysiotherapeut afgerond en heb ik de cursus voor Dorn therapie gedaan.

Op dit moment ben ik bezig met de opleiding tot Master sportfysiotherapeut. Bewegen is mijn passie en ik wil graag iedereen helpen zo gezond en goed mogelijk te bewegen/leven. Of dit nu in de sport is of in het dagelijkse leven."

 

therapeut3Jacobien Altena - Wubs

Algemeen Fysiotherapeut, Actieve Revalidatie Wervelkolom (IAS), Kinderfysiotherapeut, Visceraal therapeut i.o. 

Tel. 06 - 24 55 61 83
E-mail: jacobien@medi-fit.nl

"Sinds 2007 werk ik als fysiotherapeut bij Medi-Fit Veendam. Naast de behandelmethodes van een algemeen fysiotherapeut, maak ik gebruik van technieken uit de viscerale therapie (Barral Instituut). Oefentherapie en trainingen geef ik volgens de IAS methode.

En sinds juli 2015 ben ik afgestudeerd Master Kinderfysiotherapeut (MPPT Breda). En in 2018 heb ik de cursus ‘Viscerale Mobilisaties voor kinderen‘ gevolgd, als onderdeel van de opleiding Visceraal Therapie. (Meer info op: https://www.upledger.nl/wat-viscerale-therapie) In de praktijk zie ik de meest uiteenlopende klachten bij zowel kinderen als volwassenen, dit is steeds weer een uitdaging om aan te gaan!"

 

therapeut2Josine Sjoers

Algemeen Fysiotherapeut, Oedeemtherapeut

Tel. 06 - 81 14 13 24
E-mail: josine@medi-fit.nl

"In 2010 heb ik de opleiding fysiotherapie aan de Hanzehogeschool in Groningen afgerond. Sindsdien werk ik met veel plezier als fysiotherapeut bij Medi-Fit in Veendam! Als algemeen fysiotherapeut zie ik diverse klachten.

Ik behandel onder andere met de dorn methode, waarvoor ik in 2010 een cursus heb gevolgd. De oedeemtherapie heeft mijn grootste interesse. Hiervoor heb ik in 2012 de opleiding oedeemtherapie Vodder gevolgd en succesvol afgerond."