Behandelmogelijkheden

Medi-Fit is gespecialiseerd in verschillende behandelmethoden.
Hier vindt u informatie over onze specialisaties >>

Bij bijvoorbeeld een stijve knie wordt er niet alleen naar de stijfheid gekeken, maar ook naar de kracht en stabiliteit rondom de knie. Door middel van intensieve begeleiding, wordt de stijfheid, de verminderde kracht en de stabiliteit van deze knie aangepakt. Op geleide van de klachten kunnen de activiteiten weer hervat worden. Het behandelplan is speciaal voor u opgesteld, dus de oefeningen passen bij uw doelen en bij uw lichamelijke situatie.

Naast het actieve gedeelte zijn er ook passieve behandelmogelijkheden. Soms is het een belangrijke voorwaarde voor het bewegen, dat er eerst een spier losgemaakt wordt. Of wanneer de mobiliteit van de rug sterk verminderd is, dat er eerst een wervel gemobiliseerd wordt.

Wanneer u als sporter een lichamelijke klacht heeft kunt u ook bij ons terecht. Een groot gedeelte van de dag is er een fysiotherapeut in de sportzaal aanwezig. Hierdoor kunt gemakkelijk een vraag stellen over uw klacht. Wij kunnen met uw trainingsprogramma meekijken, tips geven en eventueel specifieke oefeningen voor uw klacht geven. Door een doelgerichte aanpak met de juiste opbouw kunt u verder met sporten.