Vitaliteit

Wilt u eindelijk van uw klachten af? Wilt u nooit meer moe en futloos zijn?

Neem dan zelf de controle over uw gezondheid en vitaliteit.

Met het unieke vitaliteitsprogramma van Medi-Fit Fysiotherapie Veendam krijgt u direct meer energie en komt u eindelijk van uw (chronische) pijnklachten af.

Medi-Fit Fysiotherapie Veendam: onze missie is om mensen te helpen om gezond, vitaal, vol energie en pijnvrij door het leven te gaan.


De resultaten van het Medi-Fit Vitaliteitstraject:

vinkjeMeer energie
vinkjePijnvrij
vinkjeBeter slapen
vinkjeVerminderen van chronische klachten
vinkjeBeter omgaan met stress
vinkjeWeer zonder belemmeringen kunnen bewegen en sporten


Als één of meerdere van deze doelstellingen u aanspreekt en u wilt echt een impact maken op uw gezondheid, vitaliteit en energie en/of uw lichamelijke klachten; dan heeft Medi-Fit Fysiotherapie Veendam voor u het vitaliteitstraject ontwikkeld.

Wij geloven dat gezondheid en vitaliteit van binnenuit begint. Om echt lichamelijke klachten te genezen of te verminderen, moet je bij de BASIS; Bewegen-Ademhaling-Slaap-Immuunsysteem-Stress-(Voeding) beginnen. Na het invullen van een uitgebreide intakeformulier, gaan we samen kijken naar waar we het meeste impact kunnen maken op uw gezondheid en vitaliteit.

Wilt u meer weten over het vitaliteitstraject of een afspraak maken?
Mail dan naar: renger@medi-fit.nl of bel/stuur een whatsapp bericht naar 06-42560033


Als jij hieronder de vragenlijst invult, dan neem ik de tijd om er alvast naar te kijken. Laat ik weten of ik iets voor je kan betekenen. Want niemand kan iedereen helpen.

vragenlijst